Onze Australian Labradoodles

Donna

In april 2018 hebben we Donna gekocht, een gezond teefje uit een zeer zuivere bloedlijn.
Donna is met veel aandacht opgevoed zoals je elke hond moet opvoeden. Daarnaast heeft Donna twee grote vrienden die zich als een ‘vader’ en een ‘grote broer’ gedragen en die haar door dik en dun steunen. Donna is een vrolijk, stabiel meisje dat haar “mannetje” wel staat tussen de 2 reuen in. T.J. is heel lief voor haar, ze mag bij hem slapen en knuffelen, Charlie is meer haar speelmaatje. Gek doen, spelletjes doen en lekker rennen samen.
Donna heeft alle gezondheidstesten inmiddels met goed gevolg doorlopen. Zowel heupen als ellebogen zijn prima, de patella’s zijn goed, ogentest heeft ze met succes doorlopen en er is een DNA profiel aanwezig van Donna.

Charlie

In maart 2015 is Charlie als allereerste Doodle in ons leven gekomen. Wat een heerlijke hond, we hebben hem aangeschaft als huishond en wat is het toch een grote vriendelijke Doodle. De kinderen hebben een fijne kameraad aan hem en kunnen lekker buiten met hem rennen en spelen. Met momenten is Charlie waaks en aftastend. Eenmaal zijn vertrouwen gewonnen, overlaadt hij je met knuffels en balletjes om mee te spelen. Charlie is in huis een rustige hond, buiten kan hij hard rennen en je kunt er flinke wandelingen mee maken.

T.J.

Tja..en dan is er nog onze grappige, slimme, vriendelijke en vooral lieve T.J.
In juni 2015 werd T.J. overgevlogen vanuit California. Hij was gekocht door de fokker van Charlie en een collega-fokker. Na de lange vlucht van Amerika naar Nederland, is T.J. direct bij ons thuis gebracht, waar wij in spannende afwachting van zijn komst waren. Wij werden zijn gastgezin en de rest van zijn leven zal hij gezellig bij ons doorbrengen.
Nog wat beduusd van de reis en natuurlijk de geheel onbekende omgeving, sloot hij ons en wij hem meteen in elkaars harten. Knuffelend en ontdekkend hebben we de eerste tijd samen doorgebracht aan huis.
T.J. was snel eigen met ons, hij voelde zich veilig en is een heel relaxte Doodle. Charlie en T.J. werden een twee-eenheid, altijd samen thuis, samen wandelen, samen snuffelen, samen slapen en samen spelen.
T.J. is inmiddels aan het genieten van een welverdiend honden-pensioen bij ons. Nog energiek genoeg en genietend van een goed hondenleven.


Reacties zijn gesloten.