Vragen / Inschrijven

Als je met ons in contact wenst te komen, kun je ons mailen.
Ons e-mailadres is info@djdoodles.nl


ONZE INSCHRIJFLIJST IS GESLOTEN.

We vinden het belangrijk dat onze Doodles terecht komen bij mensen die ook de tijd en de aandacht kunnen geven aan hun hond en die er goed over hebben nagedacht.
Australian Labradoodles zijn zeer sociale honden, ze zijn graag omringd door mensen. Het zijn geen honden die je de hele dag alleen kunt laten, maar dit geldt natuurlijk voor elke hond. Echter in onze huidige maatschappij hebben we natuurlijk ook onze werkzaamheden buitenshuis qua werk en hobby’s. Australian Labradoodles kunnen goed leren om een aantal uurtjes per dag alleen thuis te blijven. Het is wel belangrijk om de hond van jongs af aan stapsgewijs te leren om alleen te blijven. Hierover voorzien we jullie van tips bij de aanschaf van jullie Doodle. Natuurlijk is het ook mogelijk gebruik te maken van uitlaatservices of een dagopvang voor honden.

Hoe werkt de inschrijving?
Wanneer je interesse hebt in een pup, kun je een mail sturen naar ons. Zodra de inschrijflijst geopend is, sturen we je een inschrijfformulier toe.
Als het inschrijfformulier ingevuld is ontvangen door ons, maken we een afspraak voor het kennismakingsgesprek. Als het klikt van beide kanten spreken we af dat u ons het inschrijfbedrag overmaakt. Het inschrijfbedrag brengen we in rekening om een betrouwbare wachtlijst te kunnen opstellen. Daarnaast vinden we het belangrijk om ruime tijd te besteden aan kennismaking en inschrijving.
Het inschrijfbedrag brengen we bij aanschaf van je pup in mindering op het totaalbedrag.  
Je komt dan op de inschrijflijst voor het aanstaande nestje te staan, waardoor je in aanmerking komt voor een pup. Het blijft gelukkig altijd werk van de natuur, dus we kunnen niet op voorhand precies zeggen wanneer we verwachten dat jouw pup wordt geboren. Wel kunnen we een indicatie geven in welk seizoen dit zal zijn.

Onze pups gaan ingeënt, gechipt, ontwormd en in bezit van een Europees Dierenpaspoort de deur uit en jullie ontvangen een stamboom van de ALAEU.

Reacties zijn gesloten.